11a Cargolada de L'Escala

31 d'agost de 2019

Circuit de 600 metres

Travessa en aigües obertes

Popular i ja tradicional travessia en aigues obertes amb un recorregut de 600 metres, que farà la volta a la Roca del Cargol a la Platja de L’Escala. Podreu gaudir de la nostra badia que ha entrat a formar part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

La Travessa, de 600 metres, sortirà de la Platja de L’Escala i farà la volta a la Roca del Cargol. La sortida es donarà a les 11.45 hores un cop finalitzi la Travessa de 2,2 km. i la Travessa del Port d’en Perris de 900 metres.

*Per poder participar a la Cargolada, de 600 metres, s’han de tenir 10 anys complerts.

Els xips

Els xips per la Cargolada de 600 metres, s’hauran de recollir el mateix dissabte 31 d’agost, de 10.00 a 11.00 hores, en la zona de concentració de la travessa a la Punta (Platja de L’Escala).

Els trofeus

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.

Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

L’organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l’any de naixement o dades de l’atleta.

El reglament

La travessa pot quedar suspesa o ajornada a criteri dels organitzadors si l’estat del mar no és l’adequat. En cap cas l’organització retornarà l’import de la inscripció, inclòs el cas que, per molt mal temps, l’organització es vegi obligada a escurçar, ajornar o anul·lar la prova.

INCRIPCIONS PER INTERNET

Podreu formalitzar la vostra inscripció, de l '1 de juliol al 29 d'agost, mitjançant l'aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb la targeta de crèdit.

INCRIPCIONS EN EFECTIU

Podreu formalitzar la vostra inscripció, de l'1 de juliol al 29 d'agost, al Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala, al C/ Rusiñol 4 o bé a l'Oficina Municipal de Turisme de la Plaça de les Escoles.

Preu 7€

El circuit | 600 metres

Zona de concentració | Aparcaments

Patronat d'Esports de L'Escala

Rusiñol, 4 | 17130 L’Escala | 972 772951

2018 © Patronat d’Esports de L’Escala