9a Travessa de L'Escala

26 d'agost de 2017

Circuit de 2,2 km.

Travessa en aigües obertes

Popular i ja tradicional travessia en aigües obertes amb un recorregut de 2200 metres, de la Platja de Riells a la Platja de L’Escala. Podreu gaudir del litoral de L’Escala que des del 2011, ha entrat a formar part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

LA CURSA- 2.200 metres

DE LA PLATJA DE RIELLS A LA PLATJA DE L'ESCALA

La Travessa, de 2.200 metres, sortirà de la Platja de Riells, a les 10:00 hores, i arribarà a la Platja de L’Escala.

Per poder participar en la Travessa de L’Escala, de 2,2 quilòmetres, s’han de tenir 16 anys complerts.

Els xips per a La Travessa (2,2 km.) s’hauran de recollir el mateix dissabte, de 8:15  a 9:15 hores a La Platja de L’Escala (La Punta).

TRASLLAT A RIELLS

ANIREM AMB VAIXELL TURÍSTIC A RIELLS

Pels participants de La Travessa, de 2,2 km., el trasllat de la Platja de L’Escala a la Platja de Riells es realitzarà amb vaixell turístic, que sortirà de La Platja de L’Escala a les 9:15 hores del matí.

TROFEUS I OBSEQUIS

SAMARRETA TÈCNICA, REFRESCS I FRUITA

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.

Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

Hi haurà trofeu pel participant de més edat de la prova, tant en categoria masculina com femenina.

 

INCRIPCIONS PER INTERNET

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 12 de juliol al 24 d'agost, mitjançant l'aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

INSCRIPCIONS EN EFECTIU

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 10 de juliol al 24 d'agost, al Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala al carrer Rusiñol, 4 o bé a l'Oficina Municipal de Turisme de la plaça de Les Escoles.

Preu 8€

El circuit | 2,2 km

Zona de concentració | Aparcaments

L'Escala i Empúries

TOT UN MÓN PER DESCUBRIR

Patronat d'Esports

Ajuntament de L'Escala

Rusiñol, 4 | 972 772951