9a Travessa de L'Escala

26 d'agost de 2017

Circuit de 900 metres

Del Port d'en Perris a La Platja de L'Escala

Nova travessia en aigues obertes, amb un recorregut de 900 metres, que sortirà de la Platja del Port d’en Perris i arribarà a la Platja de L’Escala.
Podreu gaudir del litoral de L’Escala que des del 2011, ha entrat a formar part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

LA CURSA- 900 metres

DEL PORT D'EN PERRIS A LA PLATJA DE L'ESCALA

La Travessa, de 900 metres, sortirà de la Platja del Port d’en Perris i arribarà a la Platja de L’Escala passant per darrera de la Roca del Cargol. La sortida es donarà a les 11:15 hores un cop finalitzi la Travessa de 2,2 km.

Per poder participar a la Travessa del Port d’en Perris, de 900 metres, s’han de tenir 14 anys complerts.

Els xips per la cursa de 900 metres, s’hauran de recollir el mateix dissabte, de 10:00 a 11’00 hores  a La Platja de L’Escala (La Punta).

TROFEUS I OBSEQUIS

SAMARRETA TÈCNICA, REFRESCS I FRUITA

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.

Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

Hi haurà trofeu pel participant de més edat de la prova, tant en categoria masculina com femenina.

L’organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l’any de naixement o dades de l’atleta. Els trofeus que no s’hagin recollit, al Pavelló d’Esports de L’Escala, tres mesos després de la prova no podran ser reclamats.

INCRIPCIONS PER INTERNET

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 12 de juliol al 24 d'agost, mitjançant l'aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

INCRIPCIONS EN EFECTIU

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 10 de juliol al 24 d'agost, al Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala, al carrer Rusiñol 4 o bé a l'Oficina Municipal de Turisme de la Plaça de les Escoles.

Preu 7€

El circuit | 900 metres

Zona de concentració | Aparcaments

L'Escala i Empúries

TOT UN MÓN PER DESCUBRIR

Patronat d'Esports

Ajuntament de L'Escala

Rusiñol, 4 | 972 772951