10a Travessa de L'Escala

25 d'agost de 2018

Circuit de 900 metres

Del Port d'en Perris a La Platja de L'Escala

Segona edició de la travessia en aigües obertes del Port d’en Perris, amb un recorregut de 900 metres, que sortirà de la Platja del Port d’en Perris i arribarà a la Platja de L’Escala. Podreu gaudir del litoral de L’Escala que des del 2011, ha entrat a formar part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

La Travessa, de 900 metres, sortirà de la Platja del Port d’en Perris i arribarà a la Platja de L’Escala passant per darrere de la Roca del Cargol. La sortida es donarà a les 11.15 hores un cop finalitzi la Travessa de 2,2 quilòmetres.

*Per poder participar a la Travessa del Port d’en Perris, de 900 metres, s’han de tenir 14 anys complerts.

Els xips

Els xips per la travessa de 900 metres, s’hauran de recollir el mateix dissabte, 25 d’agost, de 10.00 a 11.00 hores, en la zona de concentració de la travessa a la Punta (Platja de L’Escala).

Els trofeus

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.

Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

Hi haurà trofeu pel participant de més edat, en categoria masculina i per la participant de més edat, en categoria femenina.

L’organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l’any de naixement o dades de l’atleta.

El reglament

La travessa pot quedar suspesa o ajornada a criteri dels organitzadors si l’estat del mar no és l’adequat. En cap cas l’organització retornarà l’import de la inscripció, inclòs el cas que, per molt mal temps, l’organització es vegi obligada a escurçar, ajornar o anul·lar la prova.

INSCRIPCIONS PER INTERNET

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 9 de juliol al 24 d'agost, mitjançant l'aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

INSCRIPCIONS EN EFECTIU

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 9 de juliol al 24 d'agost, al Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala, al C/ Rusiñol 4 o bé a l'Oficina Municipal de Turisme de la plaça de les Escoles.

Preu 7€

El circuit | 900 metres

Zona de concentració | Aparcaments

Patronat d'Esports de L'Escala

Rusiñol, 4 | 17130 L’Escala | 972 772951

2018 © Patronat d’Esports de L’Escala