11a Travessa de L'Escala

31 d'agost de 2019

Circuit de 2,2 km.

Travessa en aigües obertes

Popular i ja tradicional travessia en aigües obertes amb un recorregut de 2,2 quilòmetres, de la Platja de Riells a la Platja de L’Escala. Podreu gaudir de la nostra badia que forma part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

La Travessa, de 2.200 metres, sortirà de la Platja de Riells, a les 10.00 hores, i arribarà a la Platja de L’Escala, passant per darrere la Roca del Cargol.

*Per poder participar en aquesta prova, s’han de tenir 16 anys complerts.

Trasllat amb vaixell turístic

Pels participants de la Travessa (2,2 quilòmetres) el trasllat, del punt de concentració de La Punta fins a la Platja de Riells, es realitzarà amb vaixell turístic.
El vaixell sortirà a les 9,15 hores, de la La Riba (Platja de L’Escala).

Els xips

Els xips s’hauran de recollir el mateix dissabte 31 d’agost, de 8:15  a 9:15 hores a La Punta (Platja de L’Escala), just abans de la sortida del vaixell cap a la Platja de Riells.

Trofeus

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.

Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

Hi haurà trofeu pel participants de més edat de la prova, tant en categoria masculina com femenina.

La travessa pot quedar suspesa o ajornada a criteri dels organitzadors si l’estat del mar no és l’adequat. En cap cas l’organització retornarà l’import de la inscripció, inclòs el cas que, per molt mal temps, l’organització es vegi obligada a escurçar, ajornar o anul·lar la prova.

INCRIPCIONS PER INTERNET

Podreu formalitzar la vostra inscripció, de l'1 de juliol al 29 d'agost, mitjançant l'aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

INSCRIPCIONS EN EFECTIU

Podreu formalitzar la vostra inscripció, de l '1 de juliol al 29 d'agost, al Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala al carrer Rusiñol, 4 o bé a l'Oficina Municipal de Turisme de la plaça de Les Escoles.

Preu 8€

El circuit | 2,2 km

Zona de concentració | Aparcaments

Patronat d'Esports de L'Escala

Rusiñol 4 | 17130 L’Escala | 972 772951

2018 © Patronat d’Esports de L’Escala